Ayurveda

INNERLIJK WELZIJN & UITERLIJKE SCHOONHEID.

Skinology voor Welzijn behandelt jouw huid op de oude Indiase Ayurvedische wijze. Ayurveda is de kennis van een lang, gelukkig en gezond leven. Ayurveda is tijdloos en modern. De toepassing ervan is eenvoudig en voor iedereen inzetbaar. Hierbij worden de behoefte van jou als mens in zijn totaliteit als uitgangspunt genomen. (Lees ook: Holistische visie)
De Ayurveda leert ons dat al het leven op aarde ontstaat uit de 5 elementen: Water, vuur, aarde, lucht en ether. Dit geldt ook voor ons als mens.

Is Ayurveda ook iets voor jou?

Ayurveda streeft ernaar om bij een persoon deze vijf elementen op harmonieuze wijze met elkaar in balans te brengen. Dit doen we bij Skinology door gebruik te maken van persoonlijk aangepaste massages, behandelingen, kruiden, essentiële oliën en muziek, die deze elementen beïnvloeden en balanceren. De essentiële oliën en cosmetica worden uitgekozen en aangepast aan jouw persoonlijke huid- en lichaamsbehoefte. Met als doel lichamelijke en geestelijke balans creëren en een stralende, gezonde en vitale huid te ondersteunen en behouden.

Wil jij beter kijken naar jouw huidprobleem, innerlijke onrust, verkrampte spieren, of een ander ongemak waar je je niet lekker bij voelt? Een holistische werkwijze zorgt ervoor dat je inzicht krijgt in jouw lijf, lichaam en geest.

Lees verder bij: Holistisch Consult

 

© Skinology | 2018
www.n-ythingdesign.nl