H

Holistisch consult

Een consult. Dat klinkt serieus. Ja. We nemen jou ook heel serieus.

Als jij je eigen huid, gezondheid en vitaliteit serieus neemt, dan ben je in eerste en belangrijkste plaats in goede handen bij jezelf en wij ondersteunen je hierbij door het geven van adviezen, behandelingen en bruikbare tips.
De kosten van een holistisch consult zijn € 48,00 (60 minuten)

het consult

Tijdens een eerste kennismaking doorlopen we een uitgebreide vragenlijst, waarbij we je vragen naar je leefstijl, lichamelijke ongemakken en uiteraard je huidwensen. Misschien heb je een specifiek huidprobleem waar je aandacht aan wilt besteden, gespannen en pijnlijke spieren of juist een extreem droge huid met eczeem of psoriasis.

Na deze ‘consultatie’ krijg je een goed beeld van jouw constitutie. Je constitutie is de basis van hoe jij bent. Hoe je huid en lichaam reageren op prikkels van binnen en buiten, welke voeding bij je past en wat jou kan helpen om gezond en energiek te worden en te blijven.

 

Wat is jouw constitutie?

We werken met de inzichten en kennis van de Ayurveda en een studie aan de Academie voor Holistisch Coaching. De Ayurveda leert ons dat er 3 typen constituties bestaan. Vata, pitta en kapha (lees: ben jij vata, pitta of kapha?) Ieder van ons wordt geboren met een constitutie die in balans is. Helaas raakt bij ieder van ons gedurende ons leven deze constitutie uit balans. Deze raakt uit balans door invloeden van binnenuit en van buitenaf: Voeding die niet goed bij ons past, een sport waarbij we ons lichaam uitputten, of werk waar we iedere dag opnieuw gestrest door raken. Regelmatig nemen we onszelf voor om beter voor onszelf te gaan zorgen en toch blijkt elke keer weer dat dit veel moeilijker is dan we te voren denken. Hoe dit mogelijk is? Dat leggen we je heel graag uit.

Verandering begint bij jezelf

Wanneer je jezelf begrijpt, ben je beter in staat om je leefstijl aan te passen. Met kleine stapjes, zodat het je deze keer ook werkelijk gaat lukken!

© Skinology | 2018 | Privacy verklaring | Cookiebeleid
www.n-ythingdesign.nl