Verzorging op maat gemaakt, want van jou is er maar één!

De Holistische werkwijze introduceren we met een bijpassend merk: Lakshmi. Ayurvedisch*, ecologisch, biologisch, zonder chemische conserveringsmiddelen, zonder stoffen van dierlijke oorsprong en zonder synthetische kleurstoffen. De zuivere producten van Lakshmi worden uitsluitend gemaakt van koudgeperste plantenolie, en hebben als werkzame stof pure essentiële oliën. Deze oliën lijken op de in huid aanwezige vetten en zijn rijk aan natuurlijke vitamines, waaronder vitamine A en E. De producten worden door deze eigenschappen snel en diep in de huid opgenomen, waar ze door middel van de bijzondere synergie tussen de essentiële oliën de huidbalans herstellen. Hierdoor hervindt de huid zijn (en dat is mooi meegenomen J) jeugdige en vitale uitstraling.

Voordat jouw behandeling start vindt er een consult plaats. Deze intake bestaat uit een vraaggesprek, het doornemen van medicatie, het afnemen van een huidanalyse en het invullen van een vragenlijst. Op deze manier wordt jouw constitutie ontdekt en dit bepaald hoe jouw behandeling helemaal op jou passend voor dat  moment wordt afgestemd.

De producten worden tijdens alle de behandelingen gecombineerd met Ayurvedische rituelen voor het creëren van een betere balans tussen innerlijke en uiterlijke schoonheid. Wil jij een totaalbehandeling die de stress en drukte van alle dag doet vergeten? Dan past deze holistische huidverzorging bij jou.

 

Hieronder kun je lezen over een aantal van de mogelijke behandelingen:

 

- ANANDA ANTI-STRESS BEHANDELING. Door gebruik te maken van 4 bijzondere essentiële oliën werkt deze behandeling zeer helend en ontspannend. Lichaam, geest en ziel ontspannen om stress, blokkades en emotionele pijn te verlichten. 

- TRADITIONELE AYURVEDISCHE HOOFDMASSAGE IN COMBINATIE MET KLANKSCHALEN Hoofdmassage met klankschalen ritueel, duurt ongeveer 45 minuten. Door de bijzondere werking van hoofdmassage en de trilling van klankschalen kom je los van je gedachten en in een diepere ontspanning, je komt meer in het moment van nu. Geschikt voor iedereen die de door de druk van werk, gezin en maatschappij maar moeilijk kan ontspannen en slecht slaapt. 

- VATA-PITTA-KAPHA BEHANDELING. Drie speciale behandelingen en massages aangepast aan de verschillende huidtypes, gecombineerd met de bijpassende natuurlijke en biologische gecertificeerde producten.

Drie specifieke en unieke behandelingen aangepast voor de verschillende behoeftes van elk huidtype: 'Vata' staat voor droge huid, 'Pitta' voor de gevoelige huid, 'Kapha' voor de vette en onzuivere huid. Deze behandeling biedt volledige ontspanning en een ‘unieke’ beleving van welzijn, waardoor de textuur van de huid zichtbaar verbetert en de huid helder en stralend wordt.

 

© Skinology | 2018
www.n-ythingdesign.nl