Over ons

Wij houden van Back to Basic.

Wij zijn Leonique en Corine en Back to Basic is het motto bij ons in de praktijk, uiteraard met de moderne ingrediënten van deze tijd.
Met het juiste product verbetert jouw huid en met goede technieken blijft de medisch pedicure up-to-date op gebied van medische voetzorg.
Met back to basic bedoelen wij dat we met onze handen blijven werken. Het fysieke contact met de huid van de klant is onze kracht. Het geven van een goede huidanalyse en écht luisteren naar de verwachting van de klant, zorgt voor het beste resultaat daar waar mogelijk is. We geven intensieve behandelingen voor het verbeteren van huidproblemen en de welbekende schoonheidsbehandelingen. Hiernaast geven we alternatieve en holistische huid- en lichaamszorg. Met aandacht, vanuit het hart.

"De combinatie van huidverbetering, ontspanning en persoonlijke aandacht vinden we de beste!"

Corine Verdijk
Holistisch huid-en lichaamstherapeut

' 20 jaar kennis als huidspecialist, een studie aan de Academie voor Holistisch Coachen, een basis in de Ayurvedische leer en een beetje levenservaring, maakt dat ik als Holistisch therapeut werk met plezier, passie, zorg en vooral veel aandacht.

Mijn werk eindigt niet met het behandelen van huidklachten. Ik geef ook aandacht aan andere voorkomende klachten. Zowel lichamelijk als psychisch (spanningspijnen, overgewicht, stress of HSP) die in de praktijk voorbij komen. Huidproblemen hebben vaak weinig met een ongezonde huid te maken. Meestal is er sprake van een disbalans van lichaam en geest en psyche.
De behandelingen die ik hiervoor heb ontwikkeld, dragen bij aan ontspanning, huidverbetering en mindful living.
 Naast mijn werk als 'holistisch' huidtherapeut heb ik een praktijk voor coaching en begeleiding voor vrouwen, (stief)moeders en samengestelde gezinnen.’

Stuurvrouw Gezocht

Leonique Raijmakers:
traditioneel Schoonheidsspecialist
en Medisch Pedicure

'Ik werk als schoonheidsspecialist én medisch pedicure bij Skinology voor huid en voet op onze beide locaties in Gennep en Boxmeer.
Mijn specialisatie is de medische voetzorg. Als medisch pedicure behandel ik iedere 'gezonde' voet, alsook de diabetes voet en reumatische voet met zorg en precisie. Ik heb een grote interesse voor dit voetenvak en daarom blijf ik werken aan het aanleren van nieuwe technieken. Zo reconstrueer ik afbrokkelende teennagels, plaats ik binnenkort nagelbeugels (bij ingroeiende nagelplaten) en kan de cliënt bij mij terecht voor een teencorrectie. Dit is een voor jou op maat gemaakte correctie van siliconen, die ervoor zorgt dat jouw teen niet meer vervelend knelt in je schoenen bijvoorbeeld.'

we heten je welkom

 

 

© Skinology | 2018
www.n-ythingdesign.nl