H

Mooi & Mindful voor je lichaam

 

Ayurvedische deelmassage

Ayurvedische massage

Shiva-Shakti lichaamsmassage

Akarta-Shakti leef & lichaamsbehandeling

 

 

Ayurvedische deelmassage

(Tijdsduur: 30 minuten) € 35,00

Jij kiest welk deel van je lichaam extra aandacht verdient. Er wordt gemasseerd met (verwarmde) kruidenolie die het best passend en tevens verzorgend is voor je lichaam. Ayurvedische massage is een zacht massage met veel strijkingen zodat jij optimaal kunt ontspannen. De heilzame werking van de therapeutische kruidenolie mag niet onderschat worden en wordt geadviseerd in te laten trekken na de massage.

Houdt rekening met de kleding die je draagt. Er kunnen olieresten achterblijven op je lichaam.

 

Ayurvedische lichaamsmassage

(60 minuten) € 59,00

De Ayurvedische massage heeft een gezonde invloed op lichaam en geest en werkt tevens heilzaam bij klachten als: Stress, burn out, nervositeit, spanningshoofdpijnen, rug en nekklachten, vermoeidheid en pijnen als gevolg van gewrichtsaandoeningen. De heilzame werking van de therapeutische olie mag niet onderschat worden en wordt geadviseerd in te laten trekken na de massage.

Houdt rekening met de kleding die je draagt. Er kunnen olieresten achterblijven op je lichaam.

 

 

'Shiva-Shakti' lichaamsmassage

(Tijdsduur: 1,5 uur) € 79,00

Een full body massage voor man en vrouw, waarbij de handmatige vedische massage wordt gecombineerd met warm basalt. Laat je ultiem verwennen en ontspan diep bij deze meer dan volledige lichaamsmassage. De gevoelige gezichtshuid krijgt tijdens deze behandeling de juiste verzorging waardoor jij diep ontspannen én goed verzorgt de praktijk verlaat.

Shiva-shakti // eenheid van bewust 'zijn' & kracht.

 

 

'Akarta-Shakti' leef & lichaamsmassage

(Tijdsduur: 2 uur) € 99,00

Pure mindfulness is wat je ervaart tijdens deze wellness'trip'. De kennis van Stonetherapy* en Ayurvedische massage wordt gecombineerd met meditatie en klankschalen. Een ervaring die je eens moet meemaken!

Deze behandeling is gericht op je lichaam én geest. De geest is als een wervelende storm die raast. Het razen wordt gekalmeerd door ademmeditatie onder begeleiding. De spirituele touch, kunde en kennis zorgt ervoor dat de geest in rustig vaarwater komt. Je voelt je diep ontspannen, fris en als herboren na de behandeling.

Akarta-shakti // de kracht van het 'niet' doen.

* Stone Therapy is een combinatie van warm basaltsteen (50°) en gekoeld marmer ca.(2-8°) geeft extra spankracht aan de huid, werkt oppeppend en is 20x intensiever op spieren dan 1 handstrijking.

 

© Skinology | 2018 | Privacy verklaring | Cookiebeleid
www.n-ythingdesign.nl