Oneffenheden verwijderen

Steelwratjes, pigmentvlekken, couperose

Naarmate je ouder wordt kunnen er plekken, bobbels, vlekken e.d. uit het niets op je huid verschijnen. Veel van deze huidoneffenheden zijn volstrekt onschuldig en hebben te maken met de natuurlijke verandering van je huid. Wel kun jij deze oneffenheden als cosmetisch storend ervaren. Wat kun je hier aan laten doen?

Ik behandel couperose, bloedblaasjes en gesprongen haarvaatjes (spinnetjes) met een blend apparaat. Deze naaldmethode werkt heel nauwkeurig per vaatje. Het is vergeleken met de laser of IPL een 'ouderwetse' methode, maar wat ons betreft de meest veilige.
De omringend huid wordt niet aangetast en van brandwondjes is nauwelijks sprake. Wanneer het om grote gebieden gaat kan de laser of IPL toch een betere keuze zijn. Ik geef hierover altijd eerlijk en betrouwbaar advies.

Tip: gebruik een goede bescherming met kalmerende ingrediënten (koriander!) als dagverzorging, niet te heet douchen, en probeer sterk gekruid eten, alcohol en sigaretten te vermijden.

Door middel van Thermocoagulatie (Thermolyse en/of Blend methode) of met behulp van de Zapper® kunnen we cosmetisch verantwoord ook andere huidoneffenheden nauwkeurig verwijderen, zonder de omringende huid onnodig te beschadigen. 
Fibromen, ofwel steelwratjes, zijn vaak te vinden in een plooiend huidgebied. In de hals, oksels of onder de rand van de bh bijvoorbeeld. Steelwratjes zijn geheel onschuldig, maar ook deze 'huidflapjes' zijn we liever kwijt dan rijk. Behandeling met de Zapper® geeft heel goede resultaten! 

Kleine pigmentvlekken kunnen we heel voorzichtig met de Zapper® techniek wegschrapen. We kunnen helaas niet 100% garantie geven dat deze bruine verkleuringen geheel verdwijnen, omdat van de buitenkant niet meetbaar is hoe diep deze pigmentvlek, of zwangerschapsmasker in de huid verweven zit.  

Tip: gebruik dagelijks een dagcrème met minimaal spf 30 om aanmaak van nieuw pigment te voorkomen. Helaas heeft veel zonbeschadiging al in je jongere jaren plaatsgevonden en wordt de uitwerking hiervan op latere leeftijd toch zichtbaar.

 

   Afspraak maken                       

© Skinology | 2021
www.n-ythingdesign.nl