Acne

Acne wordt bij pubers vooral veroorzaakt door hormonen. Dit uit zich in een vette gezichtshuid met puistjes of een rug met diepe mee-eters en ontstekingen. Puisten ontstaan  voornamelijk als de huid door een verhoogde talgproduct verstopt raakt en het talg niet kan worden afgevoerd omdat dode huidcellen de talgafvoergang blokkeren.

Heb jij last van puistjes? Baal je van een glimmend voorhoofd? Schaam jij je voor een gezicht met mee-eters en pijnlijke ontstekingen? Het is belangrijk te weten welke producten het meest effectief voor jou zijn. Het van essentieel belang om te weten wat niet goed is voor je huid! Zelf uitknijpen?  Liever niet, daar krijg je littekens van. Daarom denkt skinology met je mee.
Foundation en make-up? Van mij mag dat, maar dan wel met het juiste product.

Skinology heeft ervaring met acne

Opleiding, na-scholingen en vooral alle jongeren die jou voor zijn gegaan, hebben ons deskundigen op het gebied van acne gemaakt. 
'Een eerste consult kost slechts € 24,- en is geheel vrijblijvend. In een persoonlijk gesprek ontvang je alle informatie die past bij jouw situatie en welke behandeltechniek het best past bij jouw huidprobleem. De huid wordt kort gereinigd zodat je ook de producten voelt. Door de juiste productkeuze in de salon en thuisgebruik kunnen we samen veel bereiken. Door op een hygiënische wijze en op de juiste manier de pustels, papels en comedonen te verwijderen creëren er geen littekens en hersteld de huid sneller. 

Acne behandelingen stemt skinology geheel af op jouw huid. 

Skinology is aangesloten bij de anbos. Acne vergoeding is hierdoor mogelijk!

Kijk of jij daarvoor in aanmerking komt bij jouw zorgverzekering.

Afspraak maken

© Skinology | 2024
www.n-ythingdesign.nl