Over Leonique

Ik Houd van back to basic...

Ik ben Leonique Raijmakers en zet per 1 januari Skinology voort in Heijen. 
Met back to basic bedoel ik dat ik met mijn handen werk. Het fysieke contact met de huid van de klant is mijn kracht. Het geven van een goede huidanalyse en echt luisteren naar de verwachting van de klant, zorgt voor het beste resultaat daar waar mogelijk is. Ik geef intensieve behandelingen voor het verbeteren van huid en voet problemen. Daarnaast komt een stukje ontspanning daar natuurlijk ook bij kijken. 
Neem een kijkje op de website voor meer informatie en ik ontmoet je graag in mijn praktijk! 

''de combinatie van huidverbetering, ontspanning en persoonlijke aandacht vind ik het beste'' 

 

Afscheid van Corine:

Lieve mensen,

Na 20 jaar met toewijding en liefde mooi werk als huidspecialist bij Skinology te hebben gedaan is er een diepe wens van mij werkelijkheid geworden. Per januari ga ik samen met mijn partner Bert van Rijnberk toeleggen op het begeleiden van mensen op hun levenspad vanuit Zielzicht Retraites en stop ik bij Skinology. 

Zielzicht is de plek waaruit we mensen een onvergetelijke innerlijke reis aanbieden door middel van retraites, workshops en persoonlijke begeleiding. Zo wil ik mensen laten ervaren hoe speciaal ze zijn, hoe betekenis vol hun leven kan zijn. En iedereen te ondersteunen zelf vorm te geven aan levensgeluk, liefde en leven. 

Ik nodig je dan ook graag uit een kijkje te nemen op de website of in contact met mij te blijven via Facebook. Wil je meer weten over de mogelijkheden dan mag je me natuurlijk ook altijd bellen of mailen. 

Dank je wel voor je vertrouwen in mijn werk alle afgelopen jaren, ik wens Leonique heel veel succes in de toekomst van Skinology.

Warme groet,
Corine

zielzicht@live.nl 

www.zielzicht.nl 

ik heet je welkom

 

© Skinology | 2019
www.n-ythingdesign.nl