Voetzorg

Lopen jouw voeten nog lekker? Heb je last van een drukpunt, of zijn je nagels geel en verdikt? Wellicht heb je dan een likdoorn of schimmelnagels opgelopen. Een likdoorn verwijderen is nagenoeg pijnloos. Als het om een weke likdoorn gaat, dat is een eeltpitje dat tussen de tenen ontstaat en daardoor constant vochtig en week blijft, kan het een beetje gevoelig zijn.

Kalknagels ontstaan door het binnendringen van schimmels onder de nagelplaat. Het begint met een lichte vergeling en wanneer je hier geen aandacht aan besteed wordt je nagel ook dikker. Na een aantal jaren hier mee rond te hebben gelopen kan dit een nare druk in de schoenen geven, naast dat het er niet verzorgd uitziet. Ook verliest de nagelplaat de aanhechting met het nagelbed. Wanneer het zover is, zal de kalknagel gaan afbrokkelen. De pedicure verdunt de nagelplaat met een speciale frees. En om de behandeling prettig te laten verlopen wordt er gewerkt met een spray pedicure motor voor constante verkoeling en desinfectie.

Kloven in de hielen zien er niet heel charmant uit en zijn ook nog eens ontzettend pijnlijk. De huid er rondom heen maken we gladder en dunner zodat het telkens opnieuw inscheuren wordt tegengegaan. 
Ook kan een ontstoken nagelriem heel vervelend zijn. Deze is ontstaan omdat je een ingegroeide nagel hebt. De kans hierop is meer aanwezig wanneer jouw nagels rond groeien en diep in het nagelbed liggen.
Herken je één van bovengenoemde klachten? Dan ben jij bij mij aan het juiste adres!


Je voeten willen graag een keer aandacht

Basis Voetzorg

In wezen begint alles bij de voeten, vele gezondheidsproblemen kennen hier hun oorsprong. Wanneer je al langere tijd met een pijnlijke likdoorn rondloopt, ga je de afwikkeling van je voet veranderen om de pijn te omzeilen. Dit kan uiteindelijk zelfs leiden tot knieklachten.
Skinology voor voet heeft met een gedegen opleiding oplossingen voor jouw voet en nagelproblemen. Man, vrouw, jong of oud… iedereen is gebaat bij een goede voetverzorging!

Medische Voetzorg

Ben je diabetespatiënt, of belast met een reumatische aandoening dan is een goede zorg voor je voeten nog belangrijker! Hiervoor ben ik speciaal opgeleid. 

Pedicure basis 45-60 min
nagels knippen - frezen - eelt verwijderen - eventueel likdoorn/ingroeiende teennagel behandelen - nagelomgeving schoonmaken - massage

Pedicure luxe 60-75 min
Pedicure basis - heerlijke voetscrub - voetmasker - massage

Afspraak maken

© Skinology | 2024
www.n-ythingdesign.nl